Forsiden > Om ODA
ODA er et Oslo-basert teknologiselskap som tilbyr produktutvikling og konsulenttjenester innenfor systemutvikling, arkitektur og prosjektledelse. Selskapet ble stiftet i mai 2006 av to erfarne konsulenter med lang fartstid i konsulentbransjen.

Som konsulenter er vi opptatt av å holde en høy etisk standard og bidra til en skikkelighetskultur i prosjekter vi er involvert i. Vi tror at faglig tyngde og personlige egenskaper er viktige faktorer for at et prosjekt skal lykkes.

Vi har også liten administrasjon og annen overhead. Vi leier ingen kontorlokaler da vi stort sett sitter ute hos kunden eller på hjemmekontoret. Det innebærer at vi kan operere med billigere timepriser enn mange større aktører. Samtidig er driften vår stabil med gode overskudd siden starten i 2006, slik at vi gradvis har styrket egenkapitalen i selskapet.

Våre verdier bygger på følgende:

Profesjonalitet
Vi ønsker å opptre profesjonelt og med faglig autoritet i prosjekter vi er involvert i.
Ydmykhet
Vi er ydmyke når det gjelder andres kompetanse og oppgavene vi står overfor, og er alltid åpne for læring og videreutvikling.
Respekt
Vi legger vekt på en respektfull opptreden overfor menneskene vi arbeider sammen med, og overfor våre oppdragsgivere.
Nettjenesteundersøkelsen
Nettjenesteundersøkelsen 2012 viser at nettanonnsering fremdeles ikke har tatt over for tradisjonell reklame. Les mer om undersøkelsen hos vår partner Sonora IT.

Oppdragsgivere
Søker du etter systemutvikler, arkitekt eller prosjektleder? Kontakt oss for en uforpliktende prat.
ODA Systems and Consulting


© ODA Systems AS 2014